Pridružite se(t) klubu DEALER’s CUP®

Pridružite se(t) klubu DEALER’s CUP®

Iztovorite svoj največji državni udar brez pravnih stranskih učinkov!

Dealers Cup – družabna igra z razliko

Še posebej v kontemplativnem letnem času se mnoge družine ne samo zberejo pod božičnim drevesom, da odvijejo darila, ampak tudi sedijo skupaj za mizo. In ne (samo) za praznovanje piškotkov. Ena ali druga (običajno nekoliko prašna) družabna igra se pripelje ven, da se skupaj prepustite lahki zabavi.

Če pa ste razpoloženi za nekaj novega ali posebnega, lahko božično igralno izkušnjo dvignete na naslednjo raven. V skladu z (pravkar izumljenim) motom “Ne pečejo se samo piškoti”, se lahko zdaj skupaj potopite v svet trgovcev.

Kako prideš do takšne igre? To smo izumitelja vprašali neposredno!

Pravzaprav je DEALER’S CUP® majhen družinski projekt. Skupaj s sinom Jonasom se je rodila revolucionarna ideja za igro, ki se vrti okoli temnega sveta neorganiziranega kriminala. Na žalost Jonas ni mogel biti priča zaključku igre. Kljub temu bo vedno del igre in bo posledično živel naprej. To bi moralo biti nekaj drugačnega, ne klasična družabna igra, ki jo igrate kot otrok s starimi starši, ampak nekaj posebnega.

Z veliko pozornostjo do detajlov, humorja in strasti je bila razvita edinstvena družabna igra. (V samo približno enem letu!) Seveda se vse ne more vedno izdelati takoj, toda zahvaljujoč manjšim prilagoditvam in nenehnim poskusom in napakam bi lahko ustvarili trajnostno in predvsem zabavno družabno igro. In to kljub dejstvu, da sploh ni deske. Ker se DEALER’s CUP® ne razlikuje le po vsebini od drugih. Ne, tudi z drugimi igrami ga ne morete vizualno golobiti, ker je tukaj namesto deske nedrseča podloga.

Še več, DEALER’S CUP® je tako mednarodno kot samo podjetje – zato so kartice Shit Happen vključene v nemščino, angleščino in španščino. To pomeni, da se lahko igrate tudi s teto iz Amerike.

Ni čudno, da je DEALER’S CUP® osvojil prvo mesto na podelitvi nagrad Amsterdam Coffeeshop Awards kot “najboljša interaktivna igra”.

 

Vse, kar si želim za božič, je DEALER’s CUP® – drzna, smešna norost plevela

Poleg že vključenih številk o igrah lahko kupite tudi dodatne znake. Kartice Shit Happen lahko začinite tudi z razširitvijo.

In za tiste, za katere to ni dovolj, imamo dobre novice: kmalu prihaja nova izdaja!

Ko pade sneg, se lahko zabava dvigne. Najboljši način za to je popolna zabavna igra – ne samo za božič!

Naročite zdaj!

Trgovec ali brez prodajalca – samotestiranje

Seveda ne bi bili mi, če ne bi sami poskušali pridobiti opore v izmišljenem, igrivem poslu s plevelom. Najpomembnejša stvar najprej: zabava ni zanemarjena. A če sem iskren – štipendija ima tudi svoje mesto!

Kdo tega ne ve – še posebej za božič je vedno stres. Mar ne bi bilo lepo, če bi se razjezili na nekaj drugega? Vsakdo, ki pozna Monopoly, pozna tudi frustracije, ki jih prinaša zlom, ker ste se že tretjič zapored ustavili v hotelu soigralca v Parkstraßeju. V pokalu Dealers Cup vas bodo prijatelji celo oropali.

Ampak še vedno je otok Pot, kjer se lahko sprostite in zberete denar – če nekdo ni bil tam pred vami in dal vse v žepe.

Skratka, čeprav mojih soigralcev nisem maral tako kot Monopolyja, smo se vsi zelo zabavali ob igranju. Ne glede na to, ali gre za veliko ali majhno skupino, je zabava zagotovo zagotovljena s to družabno igro.

S tem v mislih želimo Happy Holihaze in hempy novo leto!